xerrada-terapia-ocupacional

     La passada setmana vam estar convidades a fer una xerrada de sensibilització als estudiants del Grau de Teràpia Ocupacional, a l’Escola de Teràpia Ocupacional i Infermeria de Terrassa. Un espai de trobada amb qui seran futurs professionals, per explicar què és la salut mental en 1a persona, com és el Model ActivaMent i de quina manera els i les professionals poden col·laborar en un procés de recuperació des de l’horitzontalitat i sense paternalismes.

     De la xerrada, van participar les nostres companyes Marta Diez, Mireia Azorín, María Aran i Anahí Sarasola (terapeuta ocupacional), que han explicat en 1a persona les seves experiències en el camp de la Teràpia Ocupacional en relació a la Salut Mental, i el funcionament i filosofia de la nostra associació. Una trobada gratificant per trencar prejudicis i aprendre conjuntament, des de les vivències de les persones que s’han recuperat d’un problema de salut mental.

     Si esteu interessats en rebre una xerrada o formació del nostre Equip de Sensibilització, podeu escriure a: sensibilitzacio@activament.org

Comentarios: