Delegació Berguedà

     Ja fa un any que ActivaMent Delegació Berguedà ha començat a caminar i créixer!!! Una iniciativa que ha portat l’activisme en primera persona i el suport mutu en salut mental a un nou territori català. En aquest temps, ja som 38 membres en una entitat autogestionada per les pròpies persones amb l’experiència del trastorn mental. Un any en el que entre tots i totes hem fet possible un munt de projectes:

* El Club de Senderisme i Passejades

* El Taller de Teatre Social

* El Grup d’Ajuda Mutua

* Les Reunions d’Assemblea

I també hem col·laborat en altres projectes i iniciatives locals, com per exemple:

* La Comissió de Salut Mental, dins de la Taula de Diversitat Funcional del Berguedà en Xarxa

* El Concurs “Fotobarrera del Berguedà”, amb la Taula de Diversitat Funcional del Berguedà, el CFGM d´Atenció a la Dependència de l’Institut Guillem de Berguedà, la Creu Roja, el Fòrum de Vida Independent, l’Oficina d’Inclusió Social del Consell Comarcal.

* Jornada “Mesures d’Acció Positiva”, organitzada per la Taula de Diversitat Funcional del Berguedà

* El Concurs Fotogràfic “Emocions”, amb l’IES Guillem de Berguedà i el Grup Horitzó

     Des de la Delegació Berguedà ens complau convidar-vos a totes les persones sòcies i amigues d’ActivaMent, de totes les delegacions, a la celebració del nostre 1r aniversari. Per celebrar, fem un dinar el proper dissabte 23 de juliol, a les 14h, al Restaurant La Guita (C/ del Roser, 1. Berga). El preu del dinar serà de 5€, tant per socis, amics i familiars. Per apuntar-vos, podeu enviar un correu a: bergueda@activament.org o bé trucar al: 664 10 94 18.

     Ens ho passarem molt bé, us esperem!!!

Comentarios: