cristina_nuñez_1
El passat 9 de juny, al taller de fotografia Autoretrats de les emocions organitzat per ActivaMent Granollers, vam tenir el privilegi de rebre una classe magistral per part de Cristina Nuñez, fotògrafa especialitzada en els autoretrats emocionals. Hem pogut veure com treure profit, a través del procés creatiu de la fotografia, de l’experiència difícil que vivim moltes i molts de nosaltres.

cristina_nuñez_2

Cristina Nuñez, que actualment té reconeixement internacional, ha tingut una part de la seva vida complexa; ella mateixa es defineix com a supervivent. Va començar a fer-se retrats sense pensar gaire i va acabar descobrint tota una eina de treball d’exploració personal, d’acceptació i d’autosuperació. La seva tècnica és impecable, però és el seu missatge el que resulta més colpidor i beneficiós. Ella mateixa ens comentava que moltes persones d’arreu del món li escriuen per donar-li les gràcies per fer aquest tipus de fotografies.

Si teniu interès en conèixer la seva obra podeu consultar les seves pàgines web:
http://selfportrait-experience.com/
http://cristinanunez.com/

Agraïm el treball que desenvolupa i el fet d’haver estat tan amable de compartir-lo amb nosaltres. Prenem nota per seguir fent fotos amb la nostra tallerista Beatriz Burgos, qui ha fet les dues fotos que acompanyen aquesta notícia.

Activitat organitzada amb la col·laboració del Centre Cívic Nord i Obertament.

Comentarios: