Associacionisme-dibuix     La nostra delegació ActivaMent Berguedà té en funcionament des de la tardor de 2015 un Grup d’Ajuda Mútua  (GAM), que és un espai per trobar-nos amb altres persones que passen o van passar un problema de salut mental, per escoltar i ser escoltats i per trobar comprensió amb altres persones que han viscut una experiència semblant. Aquest GAM es realitza cada dilluns a la tarda de les 17 hores fins a les 19 hores. Actualment, hi ha places disponibles per participar.

     Si estàs interessat a conèixer la nostra delegació i a participar en un Grup d’Ajuda Mútua, escriu-nos a bergueda@activament.org o truca al 664 10 94 18 o al 660 30 42 29. Les acollides i el GAM els realitzem a: Plaça Doctor Saló 6, 3ª planta (a sobre la Policia Municipal i el Museu de la Patum); 08600 Berga.

     Perquè tingueu referència escrita que expliqui què és un GAM de manera clara i entenedora, us deixem a continuació un article del nostre Blog d’ActivaMent: Els Grups d’Ajuda Mútua: la Salut Mental en 1a Persona

Comentarios: