1r-aniversari-activament-gramenet     El proper diumenge 20 de novembre estem de celebració. Ja fa un any que la nostra associació hi és a Santa Coloma de Gramenet, portant a la ciutat els Grups d’Ajuda Mútua, els Tallers de Contacte Social, les Sortides Culturals, les Xerrades de Sensibilització, les Reunions d’Assemblea i totes les activitats de suport mutu.

     Per celebrar-ho ActivaMent Gramanet organitza un Concert Poètic i Musical. Un esdeveniment gratuït, obert a totes les persones que vulguin assistir. Des de les 11:30h, a la Sala d’Actes del Museu Torre Balldovina (Plaça de Pau Casals, S/N. Santa Coloma de Gramenet).

Programa de l’Acte:

* 11:30h. Benvinguda i presentació a càrrec de Miguel Ángel Puy.

* 11:35h. Xerrada: “Les Delegacions Territorials, un camí de creixement del moviment associatiu”, a càrrec d’Hernán Sampietro.

* 11:45h. Xerrada: “ActivaMent Gramenet, un any d’il·lusions ple d’assoliments”, a càrrec de Maribel Catalán, Núria Prats, Gabriel Villanueva i Javi Jareño.

* 12:15h. Concert Acústic, amb l’actuació dels artistes: Laura Jareño, José Jareño i Javi Jareño. Alexis Catalán, Alvaro Verdejo, Frantxu Calamaro i Oriol Casals.

* 13:15h. Recital Poètic de la Princesa Inca.

* 13:30h. Agraïment i Comiat, amb Miguel Ángel Puy.

     El diumenge 20 de novembre, a partir de les de 11:30h, a la Sala d’Actes del Museu Torre Balldovina, Plaça de Pau Casals, S/N. Santa Coloma de Gramenet (Metro: L1, Santa Coloma o L9 Can Peixauet). Us hi esperem!!!

     Una activitat realitzada amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i el Museu Torre Balldovina.

Comentarios: