A l’abril d’enguany, descrivíem el Taller de Fotografia Autoretrats de les Emocions “com a una activitat artístic-educativa consistent en fer una aproximació al coneixement bàsic de la tècnica fotogràfica com ara el funcionament de la càmera, la il·luminació i l’enquadrament. Aquest aprenentatge s’estendrà a l’experimentació al voltant dels estats anímics i llur autorepresentació, tenint com a objectiu materialitzar-se en una sèrie d’autoretrats que posteriorment seran mostrats com a una exposició”.

cartell-expo-foto-_webDoncs ja ha arribat el moment; fem realitat l’objectiu de fer una exposició amb una sel·lecció dels treballs realitzats durant el taller.

La inauguració és el dia 11 d’octubre a les 19 h. Tindrà lloc al restaurant-cerveseria-llibreria Anònims, Cerveses, Menjars i Pensars de Granollers.

Ens agradaria poder dir que hem aconsseguit treure un profit artístic d’un autoconeixement personal, i millorar la intel·ligència emocional dels participants gràcies al treball en grup i a la reflexió entre persones que habitualment no comparteixen un objectiu comú.

L’acte s’emmarca dins de les activitats organitzades entorn el Dia de Salut Mental, però esperem poder portar la mostra a altres llocs.

Reiterar els nostre agraïment als col·laboradors:
Anònims, Cerveses, Menjars i Pensars de Granollers, Centre Cívic Nord i a Obertament.

Hi esteu tots convidats/des!!

Comentarios: