Al llarg d’aquest quadrimestre, la Delegació de Granollers ha dut a terme diverses presentacions comarcals de l’Associació. Aquí en teniu un breu resum.

entrada_intress_webServei de Rehabilitació Prelaboral del Vallès Oriental (22/04/2016)
L’objectiu del servei és la inserció laboral de persones amb trastorns mentals, que estiguin motivades per incorporar-se a un lloc de treball i que comptin amb el suport i el vist-i-plau del professional de la salut que els porti. Es treballa conjuntament amb els centres de salut mental del Vallès Oriental (el de Mollet i el de Granollers) i les activitats que es fan són accions subvencionades pel Departament de Benestar Social i Família. Entitat gestora: Institut de Treball i de Serveis Socials (intress).
El servei es va posar en contacte amb nosaltres a partir de la demanda dels usuaris per rebre informació directa dels nostres principis i activitats a la comarca.

M. del Mar Sánchez Martínez, Regidora de Salut Pública i Consum, Serveis Socials i Gent Gran, Igualtat de Gènere (01/04/2016)
Reunió sol·licitada per donar a conèixer la nostra entitat a nivell de l’ens municipal per poder establir més col·laboracions futures. També estigué present Anna Nadal, cap de Salut de l’Ajuntament de Granollers.

Inst Jaume Vilaseca i Pujades_webUsuaris i professionals del Centre de Salut Mental d’Adults (CSMA), que pertany al Servei de Salut Mental i Addiccions de l’Hospital de Mollet, i del Centre de Dia “Jaume Vilaseca i Pujades”, ubicat també
en l’Institut Mental del mateix nom, a dins de l’àrea hospitalitària (18/03/2016)
Aprofitant la seva assemblea mensual, se’ns va demanar una explicació del funcionament i dels tallers de la nostra delegació. A destacar la bona acollida i predisposició de les professionals del Servei.

taules-de-salut-mental_catal

Mapa de les Taules de Salut Mental arreu de Catalunya (2016)

Taules de Salut Mental de Granollers i de Mollet del Vallès
Ençà el 22 de setembre de 2015 formem part de la Taula de Salut Mental de Granollers. Les Taules són un espai d’intercanvi d’informació, de reflexió, de coordinació i de recerca per trobar solucions en cada territori. Hi són presents els diferents agents implicats en la salut mental del municipi i voltants. Per primer cop des de la creació de la Taula, ActivaMent, és a dir una entitat de salut mental en primera persona, té representació a la mateixa. Valorem molt positivament aquesta presència donat que ens atorga la possibilitat d’exercir la nostra participació ciutadana i col·laborar en la millora de l’atenció sanitària. Arrel d’aquesta participació vam ser convidats a assistir
puntualment a la Taula de Salut Mental de Mollet del Vallès (29/01/2016).

Comentarios: