Dinar dEstiu

     Amb motiu del comiat abans de l’estiu, el proper dijous 28 de juliol celebrarem el Dia del Soci a ActivaMent, des de les 13h a la Casa Sagnier de Barcelona (C/ Brusi, 59). Tenim molt pel que brindar i volem obrir les portes a totes les persones que vulguin passar una bona estona, amb un dinar compartit i veient diverses actuacions de recitals i concerts.

     Aquest any hem crescut per tot el territori català, iniciant o donant continuïtat a molts projectes d’activisme i suport mutu. A dia d’avui som una associació de salut mental a 1a persona amb més de 270 persones sòcies i amigues, 5 delegacions territorials i grups actius a 8 ciutats de Catalunya.

     El Dia del Soci és una celebració construïda de manera col·lectiva per totes les persones membres de ActivaMent, pensada per gaudir i conèixer-nos millor, reunint-nos totes les delegacions territorials. Aquest dia festiu compta amb les actuacions de diversos artistes membres de l’associació, entre els quals estaran la Princesa Inca, Laura i Javi Jareño, MdMarta i molts més. També aprofitarem el dia per animar a la gent a participar activament en els projectes de l’associació, ja que d’aquesta manera no només creix l’entitat, sinó que creixem totes les persones que aportem el nostre gra de sorra per aconseguir que la nostra societat sigui cada vegada més justa i inclusiva.

     Us convidem a tots al pica-pica en el qual es degustaran diversos plats aportats pels mateixos socis. Després del dinar, i per amenitzar la sobretaula, podrem delectar-nos amb música, poesia, i també escoltarem diverses veus de companys nostres amb molt a aportar. A partir de les 13h, a la Casa Sagnier. Us hi esperem!

Comentarios: