Ençà del 22 de setembre de 2015 formem part de la Taula de Salut Mental de Granollers, sent la primera entitat de salut mental en primera persona que hi té representació.

Com és sabut, les Taules són un espai d’intercanvi d’informació, de reflexió, de coordinació i de recerca per trobar solucions en cada territori. Conseqüentment, participem activament en l’organització dels actes i activitats que es duran a terme entorn del Dia de la Salut Mental en considerar que és una bona ocasió per a dur a terme una tasca de sensibilització directa.

cartell_dia_sm_grn_016

Clica sobre el cartell i visualitza el tríptic amb la informació completa dels actes programats

El lema triat enguany és “La salut mental, una qüestió que ens implica a tots”. Volem facilitar l’acostament entre les persones afectades i la resta de la població, la reflexió sobre la situació actual i donar veu als col·lectius dels afectats, per tal de desmuntar estereotips i falses creences.

En concret, ActivaMent Granollers organitza:

Dilluns, 10 d’octubre a les 18.30 h.
Taula debat “Salut mental i món laboral”.
Lloc: Sala d’Actes de la Biblioteca Roca Umbert.

De l’11 al 29 d’octubre.
Exposició fotogràfica: Autoretrats de les Emocions.
Mostra dels resultats del taller de fotografia fet durant els mesos d’abril i setembre.
Lloc: Restaurant Anònims.

El diumenge, 16 d’octubre, tindrà lloc una caminada familiar al voltant de Granollers, organitzada per la Taula de Salut Mental i l’Agrupació Excursionista de la ciutat. Nosaltres hi participarem amb la instal·lació d’un punt de venda (del fanzine FanAct) i de mostra d’altres materials gràfics que es podran consultar in situ.

Comentarios: