Anna i Sonia     Aquest dissabte, a les 20h, tornem a la Taula de Dones i Discapacitat de Catalunya sense Barreres, el programa de Ràdio Estel (106.6 FM) que dóna veu als col·lectius de persones amb discapacitat o en risc d’exclusió social.

   La taula de Dones i Discapacitat és un espai per reflexionar sobre qüestions de gènere i la seva relació amb la diversitat funcional. Aquest mes, el tema és: “Portar la Vida Quotidiana”. En el programa, es reflexionarà sobre com es barregen el gènere amb les pròpies capacitats per definir l’organització del dia a dia: com es la nostra rutina diària? Tenim dificultats per començar el dia? Com fem front a les barreres socials per acomplir les nostres obligacions? Acomplim funcions socials atorgades al rol de dona? Com fem per desenvolupar-les?

     Catalunya sense Barreres és un programa realitzat amb el suport de la Fundació ONCE i el Fons Social Europeu, dirigit per Anna Hernández. Aquest mes, la taula de reflexions comptarà amb la presència de la nostra companya Sonia Avellaneda.

     Aquest dissabte 18 d’abril, a les 20h, a Ràdio Estel (106.6 FM). Us esperem!!!

Comentarios: