Brots a CSB      Aquest dissabte, 28 de març, vam estar a la secció Salut Mental a les Ones, de Catalunya sense Barreres, a Ràdio Estel (106.6 FM). Un espai per a conèixer històries de vida i projectes exemplars, per a comprendre millor a les persones que viuen amb un diagnòstic i acabar amb els prejudicis per motius de salut mental.

     En aquesta ocasió, sota la direcció d’Anna Hernández, el nostre company Hernán Sampietro va entrevistar a Flavia Becerra i Eugènia Rebollo, actrius de la Companyia Brots, de Pallapupas. Flavia i Eugènia ens van explicar aquest projecte de contacte social basat en el teatre de l’oprimit. Una eina per trencar els prejudicis i estereotips en salut mental.

      “Catalunya sense Barreres” és un programa de Ràdio Estel (106.6 FM), realitzat amb el suport de la Fundació ONCE i el Fons Social Europeu, pensat per atorgar veu a diferents col·lectius de persones amb discapacitat o en risc d’exclusió social.

     Si no vas poder escoltar el programa, avui et portem el podcast (la gravació): Salut Mental a les Ones amb la Companyia Brots

Comentarios: