CSM Emilia     El passat dissabte, va tenir lloc una nova emissió de la secció Salut Mental a les Ones, a Catalunya sense Barreres, de Ràdio Estel (106.6 FM), un espai per conèixer històries de vida i projectes exemplars, per a comprendre millor a les persones que viuen amb un diagnòstic i acabar amb els prejudicis per motius de salut mental.

     En aquesta ocasió, vam conèixer l’Associació Emilia i el Programa del Pacient Expert de Catalunya, una manera d’actuar que es considera un model a tot l’Estat Espanyol. Sota la direcció d’Anna Hernández, el nostre company Hernán Sampietro va entrevistar a Pilar Mingo i Francesc Luz, membres de l’entitat que ens van explicar què és un pacient expert i perquè són modèlics.

      “Catalunya sense Barreres” és un programa de Ràdio Estel (106.6 FM), realitzat amb el suport de la Fundació ONCE i el Fons Social Europeu, pensat per atorgar veu a diferents col·lectius de persones amb discapacitat o en risc d’exclusió social.

     Si no vau poder escoltar el programa, avui us portem el Podcast (la gravació): L’Associació Emilia i el Programa de Pacient Expert

Comentarios: