Salut Mental Ones Obertament     El passat dissabte, vam estar a la secció Salut Mental a les Ones, a Catalunya sense Barreres, de Ràdio Estel (106.6 FM), un espai per conèixer històries de vida i projectes exemplars, per a comprendre millor a les persones que viuen amb un diagnòstic i acabar amb els prejudicis per motius de salut mental.

     En aquesta ocasió, vam coneixer la nova campanya “Dóna la Cara” d’Obertament, un projecte de lluita contra la discriminació per motius de salut mental. Sota la direcció d’Anna Hernández, la nostra companya Mònica Civill va entrevistar a Miquel Juncosa, director de la campanya, i Enric Agut, portaveu i activista. Miquel i Enric van explicar quins són els objectius d’Obertament, quins projectes desenvolupen i com unir-se a la seva lluita.

      “Catalunya sense Barreres” és un programa de Ràdio Estel (106.6 FM), realitzat amb el suport de la Fundació ONCE i el Fons Social Europeu, pensat per atorgar veu a diferents col·lectius de persones amb discapacitat o en risc d’exclusió social.

     Si no vas poder escoltar el programa, avui et portem el podcast (la gravació): Dóna la Cara, la nova campanya d’Obertament

Comentarios: