Dies de Ràdio Associativa   Aquest dissabte 19 de setembre, estem convidats a participar junt a Ràdio Nikosia, Emilia, Saräu i Aixec del programa especial gravat en viu per a la Festa de la Mercè, a l’estand de Torre Jussana, a Plaça Catalunya.

     Dins del cicle Dies de Ràdio Associativa, molts mitjans surten al carrer a emetre en viu, compartint amb els seus oients com es fa la gravació. Vols conèixer les persones que fan els teus programes de ràdio? Vine a Plaça Catalunya, a les 13h!!!

     El programa comptarà amb la presència de la nostra presidenta Montse Baró, i el nostre company Fèlix Rozey. En aquesta ocasió, el tema de les reflexions serà: “La importància de la participació de les persones amb patiment psíquic a les associacions”. Els nostres companys aportaran la seva experiència com activistes en 1a persona, explicant perquè consideren imprescindible un moviment associatiu que ens auto-representi.

     Com sempre, Ràdio Nikosia comptarà amb la presència de Lucía Estrella als controls, amb Martín Correa i tota la troupe nikosiana animant el programa i compartint les seves reflexions.

   Aquest dissabte 19 de setembre, a les 12 hores, pots venir a veure en viu el programa o seguir des de casa teva la retransmissió, escoltant Ràdio Contrabanda (91.4FM) o seguint en directe el streaming de Torre Jussana.

T’hi esperem!!!

Comentarios: