SomaPsy

   Aquest divendres 9 d’octubre, participarem convidats al III Col·loqui Internacional sobre la Integració de l’Atenció de la Salut Física i la Salut Mental. Una activitat promoguda per la Xarxa SomaPsy, integrada pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu, la Fondation de Nant i el Consorci Hospitalari de Vic.

     L’essència d’aquest acte és la d’escoltar a la persona que hi és al centre del sistema: els pacients i, per tant, el seu entorn més immediat. Aquest acte representa una merescuda oportunitat perquè es reconegui la necessitat d’assolir un món d’integració en quelcom que a tots ens afecta: la salut mental.

     Assistirà a la jornada en nom d’ActivaMent, el nostre company Hernán Sampietro, qui participarà a la Taula de Debat: “Les necessitats de la població parlen d’integració”, junt a Xavier Travado i Francisco Torres, moderats per Josep M. Haro (Taula 1 , de 9:30 a 10:40h).

     Aquest divendres 9 d’octubre, des de les 9h a l’Hospital de Dia Sant Joan de Déu, Serveis de Salut Mental, 1a planta, Auditori, al C/ Numància 7 de Barcelona.

     És una oportunitat excel·lent per conèixer diferents models d’atenció a les persones que requereixen serveis de salut mental.

Comentarios: