Taller Teatre Emocional     Des d’ActivaMent, ens complau convidar-vos a una nova activitat: “El Taller de Teatre Emocional”, un espai per conèixer millor el nostre cos i les nostres emocions, per aprendre a reconèixer i expressar el que sentim, i per a millorar les nostres relacions amb els demés i amb nosaltres mateixos. A través de l’expressió corporal, l’escenificació creativa i utilitzant tècniques de Teatre de l’Oprimit, el taller ens ajudarà a millorar la consciència corporal i a aprendre a identificar i expressar les pròpies emocions, de manera assertiva.

     El cos és el canal bàsic d’expressió de les nostres emocions i conflictes, però també de relació amb els demés i per a la creativitat. Per això, al taller, treballarem la respiració, la relaxació i l’atenció al nostre cos, per prendre consciència de les tensions i malestars físics que sentim. I jugarem amb l’Escenificació Terapèutica, per poder representar a l’escenari els nostres conflictes i preocupacions, atenent a les emocions que aquestes ens generen. Una activitat pensada per a poder comprendre millor què ens succeeix, com estem funcionant i què podem canviar per a trobar-nos millor amb nosaltres mateixos i amb els demés. Així, treballarem la gestió de les pròpies emocions, aprenent a donar respostes assertives a situacions potencialment conflictives, millorant les destreses per a les relacions socials, fomentant l’autoestima.

     Una activitat oberta a totes les persones que vulguin assistir, cada dimecres de 11h a 13h, al Casal de Barri Sant Andreu (C/Sant Adrià, 20. Fabra i Coats). T’esperem!!!

Comentarios: