Xerrada Integració Social (Manresa)   Aquesta setmana, la nostra delegació ActivaMent Catalunya Central ha començat les seves activitats. I ho ha fet amb una Xerrada als alumnes del 1er Curs del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Integració Social de l’EDN, Escola Diocesana de Navàs. Xerrada organitzada per al projecte El Mosaic, un programa social que pretén assegurar una assistència integral i de qualitat a les persones que pateixen problemes de salut mental i/o addiccions de la Catalunya Central.

     Els nostres companys de la Delegació van explicar que és fer Salut Mental en 1a Persona, que és l’Empoderament en Salut Mental, i que és i com es fa per Lluitar contra l’estigma i la discriminació en Salut Mental. Ho van fer senzillament explicant què és ActivaMent i el seu model, i descrivint quines són les línies bàsiques d’actuació de la nostra associació. En especial van explicar que la millor manera d’integrar el nostre col·lectiu, la millor manera de lluitar contra l’estigma i, sobretot, l’autoestigma és el contacte social, i van explicar les activitats i tallers de contacte social que desenvolupa i desenvoluparà ActivaMent Catalunya Associació, posant l’accent en el proper Club de Lectura.

    Volem donar les gràcies a l’Albert Cunill, professor de l’EDN, per donar-nos aquesta oportunitat. , a Jacint Santaeulàlia, coordinador de Projecte Mosaic, i a Projecte Mosaic per cedir-nos una aula per poder fer la xerrada.

     Ens alegra que a un nou territori de Catalunya els nostres companys i companyes portin endavant la sensibilització al jovent i futurs professionals de la Catalunya Central. Felicitats per la tasca feta!!!

Comentarios: