Xerrada: Estigma i Autoestigma    Ens complau convidar-vos a la Xerrada-Debat: “Estigma i Autoestigma: Què és això del Estigma?”. El proper dimarts 10 de juny, a les 19h, a la Biblioteca Manuel Arranz (C/ del Joncar, 35, Barcelona).

     Un espai per reflexionar sobre els prejudicis en salut mental: Quins són els prejudicis més usuals? Com ens afecten a qui hem sigut diagnosticats d’un trastorn mental? Com superar aquestes barreres socials? Una xerrada que estarà a càrrec de Montse Baró, presidenta d’ActivaMent Catalunya Associació i d’Hernán Sampietro, psicòleg social i secretari de ActivaMent Catalunya Associació. A més a més, coneixerem la campanya Obertament, de lluita contra la discriminació per motius de salut mental, presentada pel seu president, Ángel Conesa.

     Una activitat realitzada dins el cicle: “Fos en Blanc: Cinema, Salut Mental i Estigma”, organitzada per les associacions Saräu, ActivaMent y Rádio Nikosia, en col·laboració amb la Xarxa de Biblioteques de Barcelona, amb la participació d’Obertament i la Fundació Vidal i Barraquer.

     Un cicle que té per objectiu portar a la societat la reflexió sobre l’estigma en salut mental, la discriminació institucional i la recuperació dels que hem passat un trastorn mental. A través d’una sèrie de Cinema-Fòrums i Xerrades-Debat, farem partícips de la reflexió als barris del Districte Sant Martí, de Barcelona.

     Aquest dimarts 10 de juny, a les 19h, a la Biblioteca Manuel Arranz, C/ del Joncar 35, Barcelona. Us hi esperem!!!

Comentarios: