Anna i Rosa

   Ahir dissabte, va tornar la tertúlia de Dones i Discapacitat a Catalunya sense Barreres, de Ràdio Estel (106.6 FM), un espai de reflexió sobre qüestions de gènere i la seva relació amb la diversitat funcional. Aquesta temporada compta amb la col·laboració de la nostra companya Rosa del Hoyo.

   La primer tertúlia d’aquest cicle va ser: “La Mirada de l’Altre”. En el programa, es va reflexionar sobre la pressió que hi ha sobre la dona per satisfer els canons socials de normalitat, bellesa, èxit i com es gestiona aquesta pressió quan es viu amb una diversitat funcional. “L’Altre és el que em veu”, deia Hegel. Ens condiciona la mirada de l’Altre? Quins efectes té aquesta mirada quan ens veuen com “diferents”? Té més pes la mirada de l’Altre quan som dones? Com gestionem aquesta pressió?

     Catalunya sense Barreres és un programa de Ràdio Estel (106.6 FM), dirigit per Anna Hernández, pensat per atorgar veu als col·lectius de persones amb discapacitat o en risc d’exclusió social. Realitzat amb el suport de la Fundació ONCE i el Fons Social Europeu.

     Si no vas poder escoltar el programa, avui et portem el podcast (la gravació): La Mirada de l’Altre

Comentarios: