Signatura Conveni Editorial Miret

     Ens complau informar-vos que hem signat un Conveni de Col·laboració amb Miret Editorial. És tracta d’un compromís mutu per lluitar conjuntament contra els prejudicis i la discriminació per motius de salut mental. Un conveni que permetrà que la veu del nostre col·lectiu arribi a un públic més ampli i tingui més ressò.

     Miret Editorial, una empresa amb responsabilitat social corporativa, treballa per promoure accions adreçades a diversos col·lectius vulnerables, entre els quals es troben les persones amb trastorn mental. Per aquest motiu, l’editorial assumeix el repte de impulsar diferents accions que contribueixin a la lluita contra l’estigma en l’àmbit de la salut mental i a l’empoderament de les persones del nostre col·lectiu.

    ActivaMent, una entitat constituïda, gestionada i dirigida per les pròpies persones amb l’experiència del trastorn mental, treballem per fer la nostra societat més justa i inclusiva.

     A partir d’ara, treballarem plegats per la difusió de missatges precisos i acurats sobre què és i com es viu amb un trastorn mental, de quina manera ens afecten els prejudicis i què fer per recuperar-se d’un problema de salut mental. Compartirem amb vosaltres històries de vida reals de qui passem per aquesta experiència i què fem per fer front als obstacles propis i socials.

     En termes concrets, la col·laboració començarà per l’edició d’una sèrie de llibres digitals a partir de la selecció d’articles de El Blog d’ActivaMent, ampliats i enriquits amb altres texts inèdits. Estigueu atents que ben aviat podreu llegir les nostres històries i experiències en llibres digitals!!!

Comentarios: