El Trastorno Mental en 1ª Persona   Ja està aquí el nostre primer e-Book!!! Ha sortit: El Trastorno Mental en 1ª Persona. Hablando desde la experiencia”, publicat per Miret Editorial. Una obra col·lectiva, en la qual expliquem què és i com es viu amb un trastorn mental. Al llarg de les seves pàgines, compartim les nostres històries personals per explicar-vos com es viu una Depressió, què és el Trastorn Bipolar, com s’inicia una anorèxia, què és la Esquizofrènia, per què les al·lucinacions són tan convincents, de quina manera conviure amb un Trastorn Límit de Personalitat, com sent una persona amb Síndrome d’Asperger, i moltes experiències més.

     El llibre és el primer de la sèrie: “Nuestras Voces: Salud mental, Estigma y recuperación”, una obra construïda a partir d’un recull d’articles seleccionats d’El Blog d’ActivaMent, més altres articles inèdits. Un projecte que neix del compromís mutu entre Miret Editorial i ActivaMent Catalunya Associació de lluitar contra els prejudicis i la discriminació per motius de salut mental, atorgant veu als propis protagonistes.

     El llibre ja està disponible en format e-Book (3€). Comprant-lo, col·labores amb ActivaMent, entitat a la qual els autors i autores cedeixen els beneficis derivats dels drets d’autoria. Miret Editorial, una empresa amb responsabilitat social corporativa, assumeix així el compromís de col·laborar en la nostra lluita contra l’estigma i per l’empoderament de les persones amb trastorn mental. Un projecte que ajuda al creixement de la nostra associació, una entitat autogestionada per les pròpies persones diagnosticades. Aquí pots trobar el llibre:

Banner El Trastorno mental en 1ª Persona

Nota: No tens lector d’e-Books? No importa. El llibre està publicat en format e-PUB i pot ser llegit des de qualsevol dispositiu digital: ordinador, tablet, smartphone, etc.

Comentarios: