Los Chicos del Coro     Comença una nova temporada del CineFòrm!!! Com cada any, Ràdio Nikosia, ActivaMent i Saräu et convidem al cinema, a gaudir d’una pel·lícula, crispetes i una tertúlia compartida. El divendres 26 de setembre, a les 19h, al Centre Cívic Convent Santa Agustí.

     Aquesta temporada, comença amb: “Los Chicos del Coro”, una pel·lícula francesa, dirigida per Christophe Barratier, que ens relata la història d’un grup de nens expulsats de diverses escoles i amb problemes d’adaptació que assisteixen a un centre d’educació especial. El film ens narra com un projecte basat en la cooperació i no en la competència, en l’amor al proïsme i no en la disciplina permet canviar les vides de qui semblen condemnats a l’exclusió social.

     Si vols passar una bona estona, vine al CineFòrum, nosaltres et convidem també les crispetes!!! Una activitat gratuïta, organitzada per Ràdio Nikosia, ActivaMent i Saräu. Al Centre Cívic Convent Sant Agustí, C/ Comerç 36, Barcelona. El divendres 26 de setembre, a les 19h.

     T’esperem!!!

Comentarios: