Montse i Josep Signatura Conveni   Un semestre més, ens complau informar-vos que hem renovat i ampliat el Conveni de Col·laboració amb la Fundació Catalunya – La Pedrera. Un acord que ens permet continuar creixent com a entitat, desenvolupar tots els nostres projectes i enfortir el teixit associatiu de la nostra ciutat.

     Per ActivaMent, la col·laboració significa que podem continuar vinculats a l’EspaiSocial Sagrada Família, un lloc prou ample i adient per fer cada setmana les nostres Reunions d’Assemblea, obertes i a l’abast de totes les persones que vulguin participar.

     Igualment, l’accés als espais comuns d’activitats i els materials pedagògics de l’EspaiSocial ens permet continuar oferint diversos cursos de formació i els nostres Tallers d’Alfabetització Digital.

     A més a més, en aquesta ocasió l’ampliació del conveni inclou una nova activitat, que enriqueix les opcions per al nostre Voluntariat Social: “El Cinefòrum del Projecte REMS”.

     REMS -Reforçar i Estimular la Memòria i la Salut- és un projecte que treballa per a millorar la qualitat de vida de les persones grans en situació lleu i moderada de malalties que presenten un deteriorament cognitiu progressiu a causa del procés d’envelliment. El Cinefòrum REMS serà un espai setmanal de lleure, socialització i estimulació cognitiva, a on es treballarà gaudint, fent memòria i compartint reflexions.

     Per altra part, si voleu venir a les nostres assemblees, funcionen cada dijous de 11h a 13h a l’Espai Social Sagrada Família, C/ Mallorca 454, Barcelona. A la seva vegada, els Grups d’Ajuda Mútua, les Acollides, la Gestió Associativa i d’altres projectes d’ActivaMent continuen funcionant, com sempre, a les nostres oficines: Hotel d’Entitats CIEMEN, del C/ Rocafort 242 Bis, 3rB, Barcelona.

Comentarios: