PIV CARTELL

   Ens complau informar-vos que s’ha posat en marxa en Barcelona un nou projecte del qual ActivaMent forma part: El Punt d’Informació del Voluntariat (PIV). Es tracta d’un servei d’informació i orientació adreçat a les entitats i la ciutadania, que funciona com eina de connexió entre les entitats que precisen de voluntaris/voluntàries i les persones que volen fer un voluntariat.

     El Punt d’Informació del Voluntariat (PIV) neix dins del Pla Comunitari Sagrada Família, amb l’objectiu de transformar i millorar la qualitat de vida del barri en els seus diferents aspectes: salut, educació, diversitat cultural, teixit comercial, etc.

Equip PIV

     ActivaMent forma part del conjunt d’entitats que col·laboren per a la posada en marxa i la gestió del PIV Sagrada Família, conjuntament amb l’Associació de veïns de Sagrada Família, l’Espai Social Sagrada Família, la Fundació Aroa, la Biblioteca Sagrada Família, Amics de la Gent Gran, Can Roger i Associació Hèlia.

     La nostra participació dins del PIV ens permet enfortir i desenvolupar el nostre projecte de Voluntariat Social, pensat per promoure i facilitar el voluntariat per a les persones del nostre col·lectiu. Perquè totes les persones, amb o sense un diagnòstic de salut mental, necessitem sentir-nos útils i tenim molt per oferir als demés.

     A més a més, atès que moltes entitats del 3r sector funcionen gràcies a la col·laboració de persones voluntàries, ambdues necessitats es poden satisfer mútuament. A l’hora, aquestes col·laboracions permeten enfortir el teixit associatiu del nostre entorn, millorant la qualitat de vida de tots i totes qui formem part.

     El PIV Sagrada Família té la seva seu a L’Espai 210 (C/Padilla, 208-210. Barcelona), l’equipament sociocultural del barri Sagrada Família. L’atenció al públic és els dimarts de 10:30h a 13:30h i els dimecres de 16:30h a 20:00h.

     Si tu o la teva entitat esteu interessats en el Punt d’Informació del Voluntariat, podeu contactar per telèfon: 93 265 36 45 o enviant un correu electrònic a: pivsagradafamilia@gmail.com

     Perquè el voluntariat millora la nostra vida i la nostra societat. Anima’t a participar!!!

Comentarios: