Colaboración Espai Social

    Ens complau informar-vos que aquest dijous 05 de setembre hem renovat el nostre Conveni de Col·laboració amb la Fundació Catalunya – La Pedrera. Gràcies a aquest conveni, passem a formar part del conjunt d’entitats vinculades a l’EspaiSocial Sagrada Família. Això ens permet continuar creixent com a entitat, a l’hora que col·laborem per a enfortir el teixit associatiu barceloní, millorant els vincles comunitaris i recolzant-nos mútuament amb altres entitats i projectes.

     Per ActivaMent, la col·laboració significa que podrem accedir a un espai prou ample i adient per a fer, com sempre, les nostres assemblees setmanals, obertes i a l’abast de totes les persones que vulguin participar. Igualment, l’accés als espais comuns d’activitats i els materials pedagògics de l’EspaiSocial ens permet continuar oferint diversos cursos de formació i els nostres Tallers d’Alfabetització Digital.

     A la seva vegada, assumim el compromís d’ajudar al desenvolupament dels projectes i activitats de l’EspaiSocial i d’altres entitats vinculades, col·laborant amb la difusió i promoció d’esdeveniments, aportant persones voluntàries, dinamitzant activitats, etc. En definitiva, es tracta d’una aliança que ens enriqueix a totes i cadascuna de les entitats participants.

     Si voleu venir a les nostres assemblees, funcionen cada dijous de 11h a 13h a l’Espai Social Sagrada Família, C/ Mallorca 454, Barcelona. Per altra part, els Grups d’Ajuda Mútua, les Acollides, la Gestió Associativa i d’altres projectes continuen funcionant, com sempre a les nostres oficines: Hotel d’Entitats CIEMEN, del C/ Rocafort 242 Bis, 3rB, Barcelona.

Us esperem!!!

Comentarios: