Fotografia © Elena Figoli

Pensar   T’agrada reflexionar i compartir les teves idees? El 18 d’Octubre organitzem una nova sessió de l’Espai de Debat. Una activitat oberta a totes les persones que vulguin assistir.

   En aquesta ocasió, el tema proposat per a la reflexió és: El Diagnòstic, Avantatge o Inconvenient? Partint d’aquesta pregunta, compartirem les nostres experiències, responent explicant:

* Quina va ser la reacció quan et van comunicar el teu diagnòstic?

* En el temps transcorregut des de llavors, la teva opinió respecte al mateix és diferent?

* El diagnòstic comporta l’autoestigma?

   L’Espai de Debat és una activitat per a compartir les nostres experiències i aprendre conjuntament, compartint les nostres anècdotes i escoltant les històries de vida d’altres persones del nostre col·lectiu. Aquest mes, la nostra companya Montse Baró farà de moderadora. Partint d’aquestes premisses i recollint les propostes de les persones assistents, s’iniciarà la reflexió i s’obrirà el debat per a què tots i totes puguin explicar les seves històries de vida, valoracions, anècdotes i aprenentatges.

    Si vols compartir i escoltar experiències sobre l’impacte que pot tenir rebre un diagnòstic de salut mental, vine a l’Espai de Debat. El divendres 18 d’octubre a les 18h, a les oficines de ActivaMent, al C/ Rocafort 242 bis, 3r B, Barcelona. T’esperem!!!

Comentarios: