Radio Trinitat Vella

     El proper dimarts 26 de Novembre, estem convidats a participar del programa: “La Cara Oculta de la Luna”, de Ràdio Trinitat Vella (91.6FM).

     El nostre company Hernán Sampietro, junt a Fernando Martínez-Pereda de l’Assemblea de Majaras, estan convidats a parlar de la Reforma del Codi Penal i les seves conseqüències per a les persones que hem rebut un diagnòstic de salut mental.

     Entre tots i totes, reflexionaran sobre: Què significa ser catalogats com a Subjectes Perillosos davant la llei? Quins drets fonamentals ens retalla el nou Codi Penal? A quins altres col·lectius afecta la reforma? Què s’està fent per a lluitar contra aquest canvi?

     Si t’agrada el tema i vols compartir les teves opinions, pots participar en viu de la tertúlia, trucant al 93 345 64 54.

     “La Cara Oculta de la Luna” és un programa presentat per Jordi López Puig amb la participació de Miguel Ángel, Enrique, Trini, Loli, Francesc i David, i de la resta de professionals i usuaris/es del Centre de Dia/Servei de Rehabilitació de Salut Mental de Sant Andreu, pertanyent a la Fundació Vidal i Barraquer, i en col·laboració amb la Fundació Trini Jove.

     El proper dimarts 26 de Novembre, de 18h a 19h, a Ràdio Trinitat Vella (91.6FM). Us esperem!!!

Comentarios: