MC a CSB   Ha començat una nova temporada de “Catalunya sense Barreres” a Ràdio Estel (106.6 FM), el programa que dóna veu als col·lectius de persones amb discapacitat o en risc d’exclusió social.

     Aquest any, amb una nova tertúlia de Dones i Discapacitat, a on es reflexionarà sobre qüestions de gènere i la seva relació amb la diversitat funcional. Una taula de reflexions que comptarà amb la presència de la nostra companya Mònica Civill, qui participarà convidada per Anna Hernández.

     En aquesta ocasió, la tertúlia serà: “Educació de Gènere, Feminitat i Discapacitat”. Entre totes les convidades, respondran a: Com afecta l’educació de gènere a les dones amb diversitat funcional? Quina relació hi ha entre imatge corporal i feminitat a la discapacitat? La coqueteria, la seducció i altres característiques del gènere es manifesten igual per a les dones amb discapacitat?

      “Catalunya sense Barreres” és un programa dirigit per Anna Hernández, realitzat amb el suport de la Fundació ONCE i el Fons Social Europeu. Ahir dissabte 23 de novembre, a les 20h, a Ràdio Estel (106.6 FM). Si no heu pogut escoltar el programa, aquí us deixem el podcast: Educació de Gènere, Feminitat i Discapacitat

Comentarios: