BeFunky_tmp_share (14).jpg     Ens complau informar-vos que, des del passat 24 de maig, el nostre company Nacho s’ha incorporat a l’equip de “Catalunya sense Barreres”, un programa de Ràdio Estel (106.6 FM) que atorga veu a diferents col·lectius de persones amb discapacitat o en risc d’exclusió social; com ara persones amb discapacitats físiques i sensorials, persones amb trastorn mental, persones grans o persones amb una difícil integració social.

     Com a col·laborador permanent del programa, en Nacho ajuda a portar endavant les entrevistes i a amenitzar les tertúlies, aportant el seu toc de bon humor i la seva mirada crítica, però positiva, als temes tractats.

     “Catalunya sense barreres” es realitza, des de l’any 1997, amb el suport de la Fundació ONCE i el Fons Social Europeu.

     Més enllà de la importància dels temes tractats i de les persones que participen a “Catalunya sense Barreres”, el seu valor màxim resideix en el fet que són les mateixes persones amb discapacitat o trastorn mental qui porten endavant el programa amb col·laboracions voluntàries.

    En aquest sentit, “Catalunya sense Barreres” està dirigit i presentat per Anna Hernández, periodista amb discapacitat visual, i per en Toni Huguet en el Control Tècnic. Amb la col·laboració de Montse López, afectada de Párkinson i tertuliana del programa i Fèlix Rozey, guionista de la tertúlia de salut mental i president d’ActivaMent, entre d’altres col·laboradors.

     A més a més, cada programa es fa amb públic a l‘estudi, que presència i participa del desenvolupament de l‘emissió en directe.

     Us convidem a escoltar “Catalunya sense Barreres”, cada divendres a las 20 hores, a Ràdio Estel (106.6 FM).

Comentarios: