ECNE    T’agradaria conèixer-nos? Ara tens la possibilitat de fer-ho d’una manera divertida perquè… Sortim al carrer!!!

     Avui dissabte 8 de juny, estarem presents al llarg de tot el dia a la Mostra del Comerç i Entitats ECNE 2013. Una activitat gratuïta, plena d’entreteniments i per a tota la família. Als Jardins de Montserrat, entre els carrers Còrsega–Rocafort-Rosselló, Barcelona.

    A la Mostra podràs conèixer i tastar els productes de les botigues de l’Esquerra de l’Eixample. A més a més, podràs gaudir d’un munt d’activitats, tallers i jocs per a grans i petits, com ara el “IV Campionat de Parxís per Parelles”; el “Torneig Open de Futbol de Botons”; l’exhibició de la Unitat Canina de Gossos de Rescat; el Concurs de gossos del barri; la zona d’exposicions de pintura, dibuix i fotografia;  l’escenari central amb actuacions diverses durant tot el dia: balls, cançons, teatre infantil en anglès, dansa i música en viu; el taller de conta contes; demostracions i degustacions de productes; etc.

     ActivaMent estarà present amb un estand informatiu, a on podràs conèixer-nos personalment i informar-te dels nostres projectes i activitats. Igualment, el nostre company Sergi Balfegó participa de la mostra amb una exposició dels seus dibuixos i pintures; i la nostra companya Montse Baró llegirà a l’escenari els seus contes.

     La Mostra és una activitat organitzada per l’Eix Comercial Nou Eixample (ECNE), amb la finalitat de dinamitzar el comerç i la xarxa associativa de l’Esquerra de l’Eixample. L’Eix Comercial Nou Eixample és una entitat sense afany de lucre que neix de la unió de diferents associacions de comerciants i professionals, que treballa per a dinamitzar el barri, promocionant l’activitat comercial i afavorint la xarxa associativa. La Mostra també comptarà amb la presència de Ràdio ECNE, des d’on es presentaran totes les actuacions de l’escenari.

     Quan? Avui dissabte 8 de juny, des de les 10h fins a les 21h. A on? Als Jardins de Montserrat, entre els carrers Còrsega-Rocafort-Rosselló, Barcelona. Com arribar-hi? Amb el Metro L5, Parada Entença; o amb el Bus Línia 41, Parada Rocafort-Jardins Montserrat.

     Nosaltres tenim ganes de conèixer-te. Vine a la Mostra ECNE, del Comerç i Entitats de l’Esquerra de l’Eixample. T’hi esperem!!!

Comentarios: