X

Transparència

Memòries de Projectes

Memòries de Projectes

Les Memòries de Projectes presenten cada any les diverses activitats, projectes i àrees de gestió d’ActivaMent Catalunya Associació. Aquest document exposa els objectius pels quals hem desenvolupat cada activitat, fent una avaluació dels assoliments i de les fites pendents. Aquí podreu trobar dades quantitatives i qualitatives del desenvolupament anual de la nostra entitat. Tot il·lustrat amb gràfics i fotografies dels companys i companys que portem endavant ActivaMent.

Memòria de Projectes 2018

La Memòria de Projectes 2018 és el resum del treball i esforços realitzats al llarg de l’any passat, a tots els àmbits d’actuació: les activitats, la gestió, les col·laboracions, etc. Ens complau poder presentar-la i compartir-la amb vosaltres:

.

Vols descarregar i/o imprimir aquesta memòria? 

Ara pots fer-ho des d’aquí: Memòria de Projectes 2018

Vols descarregar i/o imprimir les memòries anteriors? 

Memòria de Projectes 2017

Memòria de Projectes 2016

Memòria de Projectes 2015 

Memòria de Projectes 2014

Memòria de Projectes 2013

Memòria de Projectes 2012

.

Estatuts d'ActivaMent

Els Estatuts d’ActivaMent

Document que presenta les normes internes que regeixen la nostra associació a nivell legal. Els Estatuts regulen els drets i obligacions de la base social, la Junta Directiva i els seus respectius càrrecs, les Delegacions Territorials, el personal contractat i el voluntariat, l’economia i finances de l’entitat, etc.

Per a l’actualització dels Estatuts, aprovada l’octubre de 2017, es va realitzar un procés consultiu participatiu entre tots els membres de l’associació, que va comptar amb l’assessorament jurídic de Torre Jussana.

Aquí podeu descarregar el document: Estatuts d’ActivaMent.
.

Transparència Econòmica


Back to Top