X

Tallers de Contacte Social

De momento, esta página sólo está disponible en catalán y castellano. Trabajamos para Traducirla pronto. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Els Tallers de Contacte Social són tota una sèrie d’activitats gratuïtes i obertes al barri, que s’ofereixen des de diferents Centres Cívics de Barcelona i a totes les poblacions a on funciona ActivaMent. Es tracta de tallers i activitats artístiques – expressives, pensades per adquirir un aprenentatge nou, compartir amb altres persones, desenvolupar la creativitat, expressar les emocions i/o millorar la nostra salut. Es tracta d’una eina pensada per al creixement personal, el foment de la inclusió social i per canviar els prejudicis i la discriminació per motius de salut mental.

Per participar d’un dels nostres tallers, no cal estar diagnosticat ni, tan sols, pertànyer a ActivaMent. La característica distintiva de totes aquestes activitats es que promouen una interacció horitzontal, en condicions d’igualtat entre tots els i les  participants, possibilitant la realització d’una acció cooperativa amb un objectiu compartit. Els aprenentatges que ofereixen els tallers són profitosos per a totes les persones, amb o sense un diagnòstic de trastorn mental.

Actualment, es desenvolupen 15 Tallers a 6 Territoris:

Si t’interessa alguna d’aquestes activitats, posa’t en contacte amb la seu i/o delegació corresponent i apunta’t. T’hi esperem!

Amb el suport de:

Back to Top