X

Tallers de Contacte Social

Els Tallers de Contacte Social són tota una sèrie d’activitats gratuïtes i obertes al barri, que s’ofereixen des de diferents Centres Cívics de Barcelona i a totes les poblacions a on funciona ActivaMent. Es tracta de tallers i activitats artístiques – expressives, pensades per adquirir un aprenentatge nou, compartir amb altres persones, desenvolupar la creativitat, expressar les emocions i/o millorar la nostra salut. Es tracta d’una eina pensada per al creixement personal, el foment de la inclusió social i per canviar els prejudicis i la discriminació per motius de salut mental.

Per participar d’un dels nostres tallers, no cal estar diagnosticat ni, tan sols, pertànyer a ActivaMent. La característica distintiva de totes aquestes activitats es que promouen una interacció horitzontal, en condicions d’igualtat entre tots els i les  participants, possibilitant la realització d’una acció cooperativa amb un objectiu compartit. Els aprenentatges que ofereixen els tallers són profitosos per a totes les persones, amb o sense un diagnòstic de trastorn mental.

Actualment, es desenvolupen 15 Tallers a 6 Territoris:

Si t’interessa alguna d’aquestes activitats, posa’t en contacte amb la seu i/o delegació corresponent i apunta’t. T’hi esperem!

Amb el suport de:

Back to Top