X

Persones com Tu

Els mitjans de comunicació tan sols ensenyen una “cara” del trastorn mental: la d’aquelles persones que es troben en mig d’una crisi o que estan institucionalitzades, en situació de dependència, sense autonomia i que encara no s’han pogut recuperar.

Aquesta imatge hi és distorsionada: la majoria de les persones que passem l’experiència del trastorn mental ens recuperem. Recuperar-se no vol dir curar-se. Molts i moltes hem d’aprendre a conviure amb un trastorn crònic, però podem fer una vida tan plena d’alegries i dificultats com la de qualsevol altra persona, porti o no un diagnòstic.

Vols ensenyar-li al món “l’altra cara” del trastorn mental? Vols que la societat canviï la imatge distorsionada que té de nosaltres?

Surt de l’armari! Participa en el projecte Persones com Tu

Què és el projecte Persones com Tu?

És un projecte orientat a difondre una imatge acurada i precisa de què és i què significa viure o haver viscut un trastorn mental. A Persones com Tu trobaràs històries de vides reals, històries de recuperació i de superació. Cal mostrar que sortir-se endavant és possible i, de fet, és usual.

Prou de vendre que el trastorn mental és una condemna. Aquesta és una idea perniciosa que produeix por, vergonya i aïllament, la qual cosa dificulta la recuperació.

T’animes a participar aportant la teva història de vida? Posa’t en contacte amb nosaltres, fes-nos arribar allò que tinguis per a explicar-li al món. Publicarem i farem difusió de la teva història.

Com pots participar de Persones com Tu?

Envia’ns un E-Mail a activament@activament.org

Truca’ns al 666 89 04 12

O vine a visitar-nos personalment a C/ Rocafort 242, Bis, 3 B. Barcelona.

Recollirem la teva història i la presentarem al món.

Entra i coneix les històries d’altres Persones com Tu

Back to Top