X

Material Didàctic

De momento, esta página sólo está disponible en catalán y castellano. Trabajamos para Traducirla pronto. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

En aquest apartat trobaràs tot el material didàctic que fem servir a les diferents formacions i tallers que oferim des d’ActivaMent Catalunya Associació.

Tots els nostres documents estan elaborats sota llicència Creative Commons. Això significa que pots descarregar-los, compartir-los i utilitzar-los lliurement, amb la única condició de citar el seu origen i autoria.

Xerrada Debat: “No a la reforma del Código Penal”

Material Didàctic per explicar com afecta la reforma del Codi Penal a les persones diagnosticades d’un Trastorn mental, perquè ens oposem al canvi i com unir-se a la lluita.

No a la Reforma del Código Penal

Vols descarregar i/o imprimir aquest document?

Ara pots fer-ho des d’aquí: No a la Reforma del Código Penal

[vc_separator color="light"]

Taller: “Estigma i Autoestigma: eines per a fer-les front”

Aquest taller ens presenta el problema de l’estigma i la discriminació en salut mental. Igualment, ens ofereix algunes estratègies que podem seguir per a superar aquestes barreres socials i les pròpies limitacions.

Taller Estigma i Autoestigma

Vols descarregar i/o imprimir aquest document?

Ara pots fer-ho des d’aquí: Taller Estigma i Autoestigma

Back to Top