X

Formulari Socis i Sòcies

Passes o has passat l’experiència del Trastorn Mental? Vols lluitar pels teus drets, contra l’estigma i a favor del nostre col·lectiu?

Participa, fes sentir la teva veu i actua per a millorar la nostra qualitat de vida. Ara pots fer-te soci/a d’ActivaMent, unir-te a la nostra associació, ser un membre actiu, prendre les regnes de la teva vida i ajudar a que el món de la salut mental sigui millor per a tots i totes les persones del nostre col·lectiu.

Nom *

Cognoms *

DNI / NIE *

Data de neixement *

Correu electrònic *

Adreça *

Codi Postal

Població

Província

Telèfon

Mòbil

Entitat bancària *

IBAN *
CODI INTERNACIONAL DE COMPTE BANCARI. A Espanya, el codi IBAN va substituir de manera definitiva al Codi de Compte Client (CCC) l'1 de febrer de 2014. Un IBAN o Codi Internacional de Número de Compte és una variant de figures alfanumèriques que detecta distintivament el compte d'un client que té en una institució bancaria arreu del món.

Vull aportar mensualment*
5 euros10 euros15 euros20 euros30 euros50 euros100 eurosaltres
Altres***

Nota: els camps marcats amb asterisc (*) són obligatoris.

*** No hi ha limitació d'aportació mensual per la forquilla superior 🙂 Però sí que hi ha una quota mínima mensual per a sòcies i socis: 5 €. Aquesta quota ens permet donar accés també al programa a persones amb l'experiència que no disposen de la possibilitat de fer front a aquesta quota mínima. Si és el teu cas, marca la casella "Altres", explica'ns el teu cas breument en el camp de text "Altres" i ens posarem en contacte amb tu.

Les teves dades estan protegides per la Llei Orgànica de Protecció de Dades 15/99 i no seran seran cedides a tercers. Tens dret a accedir, rectificar o cancel·lar les teves dades i donar-te de baixa en qualsevol moment posant-te en contacte amb activament Catalunya Associació.

Back to Top