X

Formulari Socis i Sòcies

Passes o has passat l’experiència del Trastorn Mental? Vols lluitar pels teus drets, contra l’estigma i a favor del nostre col·lectiu?

Participa, fes sentir la teva veu i actua per a millorar la nostra qualitat de vida. Ara pots fer-te soci/a d’ActivaMent, unir-te a la nostra associació, ser un membre actiu, prendre les regnes de la teva vida i ajudar a que el món de la salut mental sigui millor per a tots i totes les persones del nostre col·lectiu.

Nom *

Cognoms *

DNI / NIE *

Data de neixement *

Correu electrònic *

Adreça *

Codi Postal

Població

Província

Telèfon

Mòbil

Entitat bancària *

IBAN *
CODI INTERNACIONAL DE COMPTE BANCARI. A Espanya, el codi IBAN va substituir de manera definitiva al Codi de Compte Client (CCC) l'1 de febrer de 2014. Un IBAN o Codi Internacional de Número de Compte és una variant de figures alfanumèriques que detecta distintivament el compte d'un client que té en una institució bancaria arreu del món.

Vull aportar *
5 euros10 euros15 euros20 euros30 euros50 euros100 eurosaltres
Altres

Cada quan? * MensualTrimestralAnualPuntual

Nota: els camps marcats amb asterisc (*) són obligatoris.

Les teves dades estan protegides per la Llei Orgànica de Protecció de Dades 15/99 i no seran seran cedides a tercers. Tens dret a accedir, rectificar o cancel·lar les teves dades i donar-te de baixa en qualsevol moment posant-te en contacte amb activament Catalunya Associació.

Back to Top