X

Formulari Amics i Amigues

Si no passes ni has passat l’experiència del Trastorn Mental, però vols fer d’aquesta una societat més justa i inclusiva, sense discriminacions,  també pots formar part d’ActivaMent.

Perquè no necessites ser dona per a lluitar contra el masclisme, ni ser negre per a oposar-te al racisme. Fes-te amic/ga, aporta les teves idees i el teu suport, ajuda’ns a millorar el món de la salut mental. Participa com a membre, solidaritzat de manera activa.

Nom *

Cognoms *

DNI *

Data de naixement *

Email *

Adreça *

Codi Postal*

Població

Provincia

Telèfon

Môbil

Entitat bancària *

IBAN *
CODI INTERNACIONAL DE COMPTE BANCARI. A Espanya, el codi IBAN va substituir de manera definitiva al Codi de Compte Client (CCC) l'1 de febrer de 2014. Un IBAN o Codi Internacional de Número de Compte és una variant de figures alfanumèriques que detecta distintivament el compte d'un client que té en una institució bancaria arreu del món.

Vull aportar
5 euros10 euros15 euros20 euros30 euros50 euros100 eurosaltres
Altres

Cada quan?
MensualTrimestralAnualPuntual

Les teves dades estan protegides per la Llei Orgànica de Protecció de Dades 15/99 i no seran cedides a tercers. Tens dret a accedir, rectificar o cancel·lar les teves dades i donar-te de baixa en qualsevol moment posant-te en contacte amb activament Catalunya Associació.

Back to Top