X

(Català) Pla Estratègic 2018 – 2022

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

El present document és una resposta a la necessitat de comptar amb una orientació per al treball que desenvolupem a la nostra entitat i és un recurs fonamental per garantir la sostenibilitat i bon funcionament d’ActivaMent.

Fer un nou pla era una necessitat degut al ràpid creixement viscut per l’associació els últims anys, en els quals se’ns han obert nous horitzons, hem arribat a nous territoris i comptem amb noves línies d’acció. La nostra realitat actual requeria tornar a fer un procés col·lectiu de reflexió per definir el camí a seguir. Es feia necessari respondre novament a les preguntes bàsiques de qui som, què fem, com funcionem i per a què treballem.

El Pla Estratègic 2018 – 2022 ens presenta l’ideari, els objectius i les línies d’acció que la nostra entitat desenvoluparà els propers 5 anys. Aquest document ens serveix com guia i referència de treball, tant a nivell global de l’entitat, com per als diferents equips i delegacions territorials. El Pla també ens permet disposar de criteris que facilitin fer el seguiment i avaluació del treball realitzat.

Aquí podeu descarregar el: Pla Estratègic 2018 – 2022

Back to Top