X

(Català) Materials per als Grups d’Ajuda Mutua de Salut Mental en Primera Persona

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Els presents materials han estat elaborats per ActivaMent Catalunya Associació, per al projecte Activa’t per la Salut Mental, de la Federació Salut Mental Catalunya, la Generalitat de Catalunya i la Federació Veus.

 

La Guia per als Grups d’Ajuda Mútua de Salut Mental en Primera Persona és una eina bàsica per a la constitució i moderació de GAM. Un recurs per a les entitats, els moviments socials o els col·lectius que vulguin iniciar o enfortir un Grup d’Ajuda Mútua, orientat a persones amb patiment psicològic i/o diversitat mental.

El present material recopila els aprenentatges fets al llarg dels anys per l’entitat fent GAM i formant persones moderadores.

Aquí pots imprimir la Guia. Guia per als Grups d’Ajuda Mútua de Salut Mental en Primera Persona.

 

L’Eina per a l’Autoreflexió dels Grups d’Ajuda Mútua, és un material dissenyat per promoure processos de reflexió grupal i d’autovaloració, orientats a enfortir el funcionament del grup i la qualitat de les relacions de suport mutu. Permet que cada GAM pugui fer un seguiment de la seva evolució d’acord als seus principis bàsics i als beneficis que ens aporta participar-hi.

Una eina que sorgeix de la revisió bibliogràfica, la recerca participativa amb 10 grups de discussió i diversos procediments de validació.

Aquí pots imprimir l’Eina. Eina per a l’Autoreflexió dels Grups d’Ajuda Mútua.

Back to Top