X

(Català) Criteris de Publicació del Blog d’ActivaMent

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

T’agradaria escriure al Blog d’ActivaMent?

Aquest és un espai obert a qui vulgui difondre els seus propis textos sobre salut mental escrits en primera persona, basats en les experiències de qui sabem què significa travessar un problema de salut mental.

A continuació et presentem els criteris que fem servir, acompanyats d’exemples reals de propostes d’articles que vam rebre a ActivaMent. Alguns dels criteris són formals (per exemple, l’extensió), altres són de pertinència (han de parlar de temes relacionats amb la salut mental i fer-ho en primera persona) i altres són gramaticals o lingüístics.

El Blog compta amb un equip d’edició que t’acompanyarà en el procés de redacció/correcció, en cas de ser necessari. Tots els textos que acompleixen els criteris es publiquen al Blog. Per enviar els teus articles, pots escriure un correu a blog@activament.org

Clicant aquí pots descarregar el document amb els Criteris de Publicació.

Back to Top