X

(Català) Cicle de xerrades “Moviment boig, interseccionalitat i lluites antiracistes”

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Ciclo Movimiento loco, interseccionalidad y luchas antirracistasDel 10 de novembre al 02 de desembre continuem amb els nostres “Ciclos de conversatorios desde la diversidad”. Aquest cop reflexionarem al voltant de perspectives interseccionals, anticolonials i moviment boig.

Iniciem aquest cicle el 10 de novembre de 17:00 a 18:00 amb una xerrada en companyia de Fátima Masoud d’Orgullo Loco Madrid, per reflexionar bojament sobre el racisme i la salut mental. Seguirem amb dues sessions formatives amb Antoine Silvestre i Nancy Garín, qui, des de la proposta d’Espectros de lo Urbano, han analitzat els processos predadors del capitalisme, el neoliberalisme i la colonialitat en el “sistema-mundo” modern. La primera sessió formativa serà sobre Colonialitat, raça, norma i alteritat: història de la modernitat, i es realitzarà el 18 de novembre de 18:00 a 20:00. La segona sessió serà sobre Interseccionalitat i l’horitzó polític de les lluites anticolonials i es realitzarà el 25 de novembre de 18:00 a 20:00.

Finalment, per tancar el cicle, tindrem una sessió de Cinefòrum a partir del documental “Frantz Fanon: black skin, White masks”, el dia 02 de desembre de 18:00 a 20:00. Per al debat comptarem també amb la participació d’Antoine Silvestre i Nancy Garín. Totes les activitats d’aquest cicle es realitzaran en format virtual. Són obertes i gratuïtes, prèvia inscripció al correu: consultoria@activament.org. Els esperem!


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top