X

(Català) 2a sessió del cicle “CineFòrum [confinades]”, amb: “In the same Boat”

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Que la quarantena no ens robi la cultura! Des d’ActivaMent us proposem gaudir del cicle “CineFòrum [confinades]”, compartint tota una sèrie d’espais de reflexió al voltant de documentals i pel·lícules d’accés lliure, que ens ajudin a pensar sobre l’època que estem vivint, els malestars amb els que hem de conviure i les estratègies per fer-les front.

Us convidem el proper divendres 12 de juny a la segona sessió del cicle. Veurem: In the same Boat, un documental de Rudy Gnutti, amb la participació de Zygmunt Bauman, José Mujica, Tony Atkinson, Daniel Raventós, Mariana Mazzucato i moltes més.

In the same Boat és un documental que ens proposa reflexionar sobre la globalització, la crisi del capitalisme i com el desenvolupament tecnològic, enlloc de millorar la nostra qualitat de vida, ens porta per un camí distòpic. El film ens presenta alternatives i solucions, com la Renta Bàsica Universal, la reorganització del treball i altres maneres de combatre la tendència actual a on els éssers humans som concebuts com un llast per l’economia. Ens diu Bauman: “Hem passat de la plena ocupació a la desocupació. I ara a la redundància“. Com reconstruir un Estat del Benestar? Diverses respostes apareixen al documental.

A més a més, per a l’espai de reflexió comptarem amb la participació de Carme Porta i Sergi Raventós, membres i activistes de la Xarxa de Renda Bàsica.

Apunta’t per participar, escrivint a activament@activament.org, i t’enviarem l’enllaç i la contrasenya per veure el documental online, i l’enllaç d’accés a la sala pel debat. El divendres 12 de juny, a les 18h, ens reunirem a una sala virtual per compartir els comentaris, reflexions i vivències al voltant del documental.

Una activitat gratuïta, pensada per gaudir i reflexionar, organitzada per ActivaMent, amb la col·laboració de la Xarxa sense Gravetat.


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top