X

(Català) Comunicat de suspensió d’activitats pel Coronavirus

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Des d’ActivaMent us volem comunicar que, degut a l’actual situació producte de l’alerta sanitària pel Coronavirus (SARS-CoV-2) queden suspeses totes les nostres activitats des del 14 de març fins al 29 de març, ambdós dies inclosos. Això inclou:

* Grups d’Ajuda Mútua
* Reunions d’Assemblea
* Tallers de Contacte Social
* CineFòrums, Jornades i Espais de Debat
* Formacions del Programa de Capacitació de la Base Social
* Altres esdeveniments (recital poètic, presentació de llibres, etc.)

Seguim així la recomanació de les autoritats sanitàries en relació a les mesures necessàries per reduir els riscos de contagi del virus.

Així mateix, us volem informar que en breu obrirem espais virtuals de suport mutu, per poder compartir els malestars i preocupacions producte de l’actual situació, que puguin estar afectant la nostra salut mental.

Us mantindrem informats de qualsevol novetat. Podeu resoldre els vostres dubtes sobre les nostres activitats escrivint-nos a: activament@activament.org


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top