X

(Català) CineFòrum: “Joker”

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

SESSIÓ AJORNADA PEL TANCAMENT DELS CENTRES CIVÍCS.

El proper divendres 27 de març, a les 19h, arriba una nova sessió del CineFòrum. Una activitat gratuïta, pensada per gaudir i reflexionar, organitzada per ActivaMent, amb la col·laboració de la Xarxa sense Gravetat i el Convent de Sant Agustí.

Aquest mes, veurem “Joker”, la multipremiada pel·lícula de Todd Philipps, interpretada per Joaquin Phoenix, guanyador de l’Óscar per aquesta actuació, i Robert de Niro. El film, que ens presenta els orígens de l’arxienemic de Batman, és una obra mestra que de-construeix el personatge per portar-nos a una reflexió sobre els orígens psicosocials de la violència i del patiment psicològic. Una profunda crítica al sistema capitalista generador d’exclusió social i vulnerabilitat als problemes de salut mental. Una pel·lícula que admet múltiples lectures, sobre la que tindrem un debat posterior a la seva projecció.

Si vols passar una bona estona, reflexionant amb una pel·lícula i participant d’una tertúlia en bona companyia, vine al CineFòrum. Nosaltres et convidem també a les crispetes!!! Al Centre Cívic Convent de Sant Agustí (C/ Comerç, 36), Barcelona. El divendres 27 de març, a les 19h. T’hi esperem!!!


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top