X

(Català) Taller de Moviment expressiu, Riu Obert, a Vilanova i la Geltrú

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Ha començat un nou semestre del “Taller de moviment expressiu, sistema Riu Obert“, a Vilanova i la Geltrú. Un espai de creixement personal, des del re-descobriment del cos i l’escolta d’un mateix, obrint noves possibilitats de moviment, noves formes d’expressió, re-connectant amb les sensacions i les emocions per a una millor gestió de les mateixes, descobrint els suports propis i els del grup, aprenent a (con)viure, amb més autenticitat, vitalitat i alegria. Per expressar i explorar tot allò que el nostre cos ens vol dir.

Una formació impartida per Noemí Hernández, arte-terapeuta per a la intervenció social i terapeuta psico-corporal. Una activitat gratuïta, organitzada per ActivaMent Garraf – Penedès, amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, oberta a totes les persones que vulguin assistir. Hi ha places disponibles!

El taller es realitza al Centre Cívic la Geltrú (Pl. Associació Alumnes Obrers, 1), cada dilluns de 16h a 18h. Vine i prova una sessió! Més informació: garraf@activament.org.


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top