X

(Català) L@cura poética: sessió de poesia boja i debat

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

El dijous 5 de març us convidem a: “L@cura poética“, una proposta literària participativa, a partir d’un recull de textos de dones Argentines internades en hospitals psiquiàtrics o externades, en tractaments ambulatoris. Textos on el deliri deixa de ser bogeria per passar a ser obra; obra que deixa en evidència com l’art ens iguala: entre els dibuixos i les paraules no hi ha etiqueta de malalt, tots dos s’uneixen per reflectir, qüestionar, denunciar, situacions de violència, abandonament i injustícia; encara que un pressupost milionari en psicofàrmacs intenti callar-ho.

Una activitat organitzada per Claudio Pansera, gestor cultural, investigador, docent i editor, col·laborador del Front d’Artistes del Borda, ex-integrant del consell editorial de l’Institut Nacional del Teatre, d’Argentina. Pansera ens proposa participar d’una lectura de poemes i el debat posterior. Comptarem amb poetes locals convidades.

Una activitat gratuïta pensada per compartir i reflexionar. El dijous 5 de març, a les 17h, a la Sala d’Actes de el Centre Cívic Vil·la Urània (C / Saragossa, 29), Barcelona. Més informació: art@activament.org. Us hi esperem!


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top