X

(Català) Nou Grup d’Ajuda Mútua a Santa Coloma de Gramenet!

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Si vius a Santa Coloma de Gramenet, ara tens una nova oportunitat de participat d’un Grup d’Ajuda Mútua (GAM) a la ciutat, ara al barri de Can Peixauet.

Des d’ActivaMent Gramenet us convidem a participar del nou Grup d’Ajuda Mútua (GAM) de salut mental en primera persona. Un espai d’escolta i comprensió per trobar-nos i compartir entre persones que hem viscut o estem vivint un trastorn mental.

Si participes a un GAM, pots trobar comprensió i suport per part d’altres persones que sabem què significa viure una experiència de trastorn mental i/o de patiment psicològic, i les dificultats que sovint suposa el fet d’estar diagnosticades, per l’estigma i l’autoestigma. Al GAM podràs conèixer altres persones que comparteixen amb tu aquesta experiència de vida, podràs expressar-te lliurement, escoltar i ser escoltat, aprendre més de tu i dels demés sobre el trastorn mental i trobar noves persones amb les quals relacionar-te i establir vincles d’amistat.

Ja està en funcionament, cada dimecres de 17h a 19h, a la Biblioteca Can Peixauet (Avinguda de la Generalitat, 98), Santa Coloma de Gramenet. Per a més informació o per demanar una acollida, podeu escriure a gramenet@activament.org o trucar-nos al 678 771 636. Us hi esperem!


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top