X

(Català) A “Sempre és massa” reflexionem sobre relacions de parella, medicació i estigma

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

El passat divendres 7 de febrer vam estar convidades una setmana més a “Sempre és massa”, de Ràdio Sant Boi (FM 89.4), un programa per la normalització d’una problemàtica social: el trastorn mental.

Ha participat la nostra companya Laura Collado. Vam reflexionar sobre les relacions de parella, la medicació i l’estigma, un “cocktel” que no sol combinar molt bé. La solitud per les barreres psicosocials de l’estigma i els problemes que poden generar els psicofàrmacs són un patiment afegit a la nostra vida que, sovint, duren més que els propis símptomes.

“Sempre és massa” és un programa de Jaume Vidal, amb la col·laboració de Francesc de Diego i Jordi Culé, que s’emet cada divendres de 16 a 17h, a Ràdio Sant Boi. Si no vau poder escoltar el programa, avui us portem el podcast:


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top