X

(Català) Un nou any de Senderisme, a ActivaMent Garraf-Penedès

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Al 2020, la nostra delegació ActivaMent Garraf – Penedès continua amb les Rutes de Senderisme, una activitat pensada per gaudir en companyia de la natura, el paisatge i l’esport, i per a conèixer millor la nostra comarca.

Cada dissabte al matí fem un nou recorregut, amb rutes pel Parc Natural del Garraf i per la Línia de Mar Sitges-Calafell. Una activitat gratuïta, a l’abast de totes les persones (no cal tenir experiència prèvia en senderisme).

Per a més informació, pots trucar-nos al telèfon 603 790 063 o escriure’ns a: garraf@activament.org


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top