X

(Català) Participem del nou cicle del projecte Sentir Salut Mental: amb les diversitats i contra els estigmes

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, a través de la Taula de Salut Mental i Addiccions, promou un nou cicle del projecte: “Sentir Salut Mental”. Aquest any la temàtica és: “Amb les diversitats i contra els estigmes”. Podrem gaudir de tota una sèrie de xerrades i activitats a les biblioteques de la ciutat, orientades a trencar prejudicis i educar en el valor de la diversitat. Una oferta cultural variada per poder ser-hi a prop, conèixer-nos i reflexionar plegats, per trencar tòpics i estereotips, que inclou xerrades en primera persona, taules rodones, contes, documentals, club de lectura i accions comunitàries.

Sentir salut mental és un projecte local que ressalta el paper de la persona activista en salut mental, per sumar visions i parlar amb naturalitat a la resta de ciutadania. En aquesta edició, l’objectiu és lluitar contra l’estigma de diversos col·lectius objecte de discriminació, com les persones LGBTI, la gent gran i les persones amb un diagnòstic psiquiàtric. Per deixar clar que les diversitats, siguin les que siguin, enriqueixen i donen color als nostres sentits.

ActivaMent Delegació Gramenet, com a membre de la Taula de Salut Mental i Addiccions de Santa Coloma de Gramenet, participarem en 4 Taules Rodones, aportant els nostres testimonis de vida en primera persona.

Aquest mes de gener, la nostra companya Blanca Aguilera participa de la Taula Rodona: “Vivint l’estigma en les relacions socials i el lleure”. El 21 de gener, a les 18:30h, a la Biblioteca Central (Jardí Can Sisteré, S/N), Santa Coloma de Gramenet.

Projecte promogut per la Taula de Salut Mental i Addiccions de Santa Coloma de Gramenet, la xarxa de biblioteques de Santa Coloma de Gramenet i l’Ajuntament de Santa Coloma. Hi col·laborem: la Diputació de Barcelona, la Federació Salut Mental Catalunya, Entenem LGBTI Santa Coloma i ActivaMent Catalunya Associació amb la Delegació ActivaMent Gramenet.

Per a més informació podeu descarregar el programa d’activitats de Sentir Salut Mental, amb totes les activitats programades, de novembre de 2019 a abril de 2020.


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top