X

(Català) Ha començat un nou cicle del Taller de Clown a Vilanova i la Geltrú

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Des d’ActivaMent Garraf-Penedès, ens complau convidar-vos a un nou cicle del: “Taller de Clown”, un espai de creixement emocional, que ens ajudarà a desenvolupar el bon sentit de l’humor, la tendresa, la innocència i a connectar amb la nostra vulnerabilitat com a força escènica creadora. El taller ens ajuda a trobar el Clown que resideix en cadascú de nosaltres.

Al taller, aprendrem jugant a lliurar-nos de prejudicis i pors, a perdre la vergonya a parlar en públic, a gestionar i expressar millor les nostres emocions, i a desenvolupar l’autoestima valorant les pròpies vulnerabilitats i febleses.

Des del 10 de gener, tots els divendres, de 17:30h a 19:30h, al Centre Cívic La Geltrú (Pl. dels Alumnes Obrers, 1), Vilanova i la Geltrú. Una activitat gratuïta, oberta a totes les persones que vulguin assistir. Hi ha places disponibles. Pots apuntar-te escrivint a: garraf@activament.org. T’hi esperem!


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top